Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

DEN DOLDER

Soestdijkerweg 10 -12 - 3734 MH
€ 9.650.000 k.k.
foto 1 Soestdijkerweg

Contactpersoon


Monique van Bentum profile image

Monique van Bentum
Real estate agent

+31 6 21 29 49 00
mvanbentum@brecheisen.nl

Description

“De kunst van het wonen”

Daar waren de bossen van Lage Vuursche, Bilthoven en Den Dolder beginnen en midden in de natuur gelegen, magnifiek gebouwd en rietgedekt landhuis van grote allure en opgetrokken uit uitsluitend de meest hoogwaardigste bouwmaterialen.

Het landhuis wordt omgeven door een schitterende en onder architectuur aangelegd tuin- en bosterrein van ruim 51.000m² eigen grond met daarnaast nog de beschikking over een weiland van ruim 33.000m² welke wordt gepacht van stichting Het Utrechts Landschap.

Het betreft een NSW–landgoed waardoor er vele fiscale voordelen bestaan. Het landhuis is in 2008 naar een ontwerp van Axel Vervoort uit Antwerpen gesticht en kent unieke en zeer sfeervolle leefruimten. De bruto vloeroppervlakte van het geheel meet ruim 1.100m² met daarbij een inhoud van ruim 4.000m³.

Via een oprijlaan van ruim 300 meter met dubbel elektrisch toegangshek is het zeer fraaie landhuis bereikbaar. Vanaf de weg is deze door de bebossing niet waarneembaar waardoor optimale privacy is gewaarborgd. De omliggende tuin biedt vele fraaie terrassen (verwarmd via vloerverwarming) en biedt een schitterend schouwspel van de natuur. Op het terrein zijn er een schitterende vijverpartij, bergingen, paardenstallen, een paardenbak en een IJslander baan.

Ook is er een tweede uitgang van waar u direct de uitgestrekte wandelbossen en golfbaan “De Lage Vuursche” kunt betreden. Scholen, winkels, sportfaciliteiten, diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer bevinden zich op een korte gunstige afstand.

Het landhuis is van alle comfort voorzien waaronder domotica, optimale beveiliging, airconditioning, luxe sanitair en keukeninrichting, volledige isolatie, 100MB glasvezel, Sonos geluidssysteem enzovoort…

De unieke opzet van het residentiële landhuis met gehele onderkeldering met volledige daglichttoetreding, het gastenverblijf en alle mogelijkheden die dit landhuis biedt maken het geheel tot een van de meest unieke woningen in haar soort waarvan er niet snel een tweede in Nederland te vinden zal zijn.

Contactpersoon


Monique van Bentum profile image

Monique van Bentum
Real estate agent

+31 6 21 29 49 00
mvanbentum@brecheisen.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 9.650.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Landhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2010
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
945 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
3000 m3
Plot size
84700 m2
Download brochure
Contact us

Brecheisen Makelaars B.V.

Maliebaan 2
3581 CM Utrecht


030-2331134


utrecht@brecheisen.nl

VIDEOS

Video Soestdijkerweg 10 -12

PHOTOS